Garis Garis Putih lan Ijo sing dicelup
  • Garis Garis Putih lan Ijo sing dicelup - 0 Garis Garis Putih lan Ijo sing dicelup - 0
  • Garis Garis Putih lan Ijo sing dicelup - 1 Garis Garis Putih lan Ijo sing dicelup - 1
  • Garis Garis Putih lan Ijo sing dicelup - 2 Garis Garis Putih lan Ijo sing dicelup - 2
  • Garis Garis Putih lan Ijo sing dicelup - 3 Garis Garis Putih lan Ijo sing dicelup - 3
  • Garis Garis Putih lan Ijo sing dicelup - 4 Garis Garis Putih lan Ijo sing dicelup - 4
  • Garis Garis Putih lan Ijo sing dicelup - 5 Garis Garis Putih lan Ijo sing dicelup - 5

Garis Garis Putih lan Ijo sing dicelup

Beimon dadi salah sawijining produsen lan pemasok garis-garis putih lan ijo sing dicelup ing China. Garis-garis putih lan ijo sing dicelup benang duwe ambane 164cm lan digawe saka 100% poliester. Dheweke duwe macem-macem warna opsional lan bisa digunakake kanggo Hanfu, klambi, mode. Beimon ngarepake tuku sampeyan!

Model:180409

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Garis Garis Putih lan Ijo sing dicelup


Sport Free Cut Fabric


Spesifikasi




Informasi Dhasar


[Name] : Garis Garis Putih lan Ijo sing dicelup


[Komposisi]: 100% poliester


[jembaré]: 164cm


[Bobot]: 50GSM


[Warna]: Akeh warna opsional


[Dianggo]: Hanfu, klambi, mode


Sport Free Cut Fabric


Sport Free Cut Fabric



Rincian Produk 



Sport Free Cut Fabric

Oeko Lan Grs Jaminan Kualitas



Sport Free Cut Fabric




Napa Pilih Tekstil Rajutan Beimon?


Produksi Stabil lan Kontrol sing Ketat, Ndhuwur Kualitas Cepet



Sport Free Cut Fabric



Sport Free Cut Fabric
Jerman Karl Mayer

Jerman nggawe mesin rajutan warp kanthi kacepetan 28 nganti 40 jarum

Lumahing kain rata lan alus

Lumahing elastis lan alus banget

Handfeel alus lan bisa dicuci kanthi dhuwur lan resistensi rubbiing
Knitting Weft Italia

Mesin bunder interlock rai kaping pindho kanthi jarum 24 nganti 40

Kain nganggo kulit rontog lan ramah rawat

Lawon lemu lan tanpa lipatan produksi

Benang Fleksibilitas Lan Jumlah Pesenan Mini sing Kurang
Sport Free Cut Fabric
Sport Free Cut Fabric
Provinsi Taiwan. Yinchun Brand

Mesin tenun jet banyu kecepetan 2-4 jet banyu kacepetan dhuwur

Tenun kualitas organza monofilament

Tujuan khusus Busana Lan Kapadhetan Dhuwur Tanpa Pisah

Kain Cahya lancip Karo Kelas Sutera Dhuwur

Jerman Karl Mayer


Mesin puteran spandeks filamen


Bahan baku kualitas Dachang AA


Kain adaptasi karo macem-macem owah-owahan


Benang rata lan ketegangan malah

Sport Free Cut Fabric

Sport Free Cut Fabric
Alat Panyiptaan Jerman


Campuran imbangan intellingt saka pewarna

Suhu stabil munggah lan mudhun

Gawe kain luwih warna




Kabar Panuku

Barang Prompt


Layanan pelanggan konsultasi Kertu warna (swatch) Konfirmasi kain Pesenan papan Gawé barang
Sawise adol Pelanggan konfirmasi barang Barang sing dikirim Bayaran pamukiman


Proses Pesenan

Layanan pelanggan konsultasi Pelanggan sampel sing mlebu Nawakake lan ngirim conto (konfirmasi kain) Pewarna labdip lan lofting Kontrak mlebu
Konfirmasi ditampa Pangiriman gudang Mbayar saldo Kualitas inspeksi Pembayaran celengan



Panas Tags: Garis-garis Putih lan Hijau sing dicelup Benang, Pabrikan, Suplier, Grosir, Khusus, Simpenan, Akeh

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR