Ngarep > Produk > Kain Swimwear

Kain Swimwear

Kain renang digawe saka kain poliester / nilon spandeks elastis tinggi kanthi regangan 4 arah, ambegan, ramah kulit lan ramah lingkungan. Rasane tangan kain bisa disesuaikan kanthi alus utawa kaku.
Kain kasebut kalebu kain polos rajutan warp lan kabeh jinis kain bolong lan jaringan rajutan bunder lan jersey.
Kain elastis bisa ditrapake nganggo yoga, pakean renang, sandhangan bersepeda, jeroan, legging, formewear, busana sore sore, olahraga, celana uga lapisan.
Kain kasebut bisa ditambah kanthi nyerep kelembapan, pangatusan cepet, anti bakteri, anti-ultraviolet lan efek liyane.
Kanggo pabrik sing luwih ramah lingkungan, pabrik wis entuk standar daur ulang global lan sertifikasi Oeko-tex.
View as  
 
<1>
Beimon rajutan tekstil Co., Ltd. minangka salah sawijining pabrikan lan tembung kunci Kain Swimwear profesional ing China, kita fokus ing saben sisih kanggo nggayuh panjaluk sing beda karo para pelanggan. Sugeng rawuh grosir {kata kunci} stok saka pabrik, Kami bakal menehi sampeyan layanan sing disesuaikan lan rega sing cukup.
  • QR