Kain Potong Gratis Olahraga
  • Kain Potong Gratis Olahraga - 0 Kain Potong Gratis Olahraga - 0
  • Kain Potong Gratis Olahraga - 1 Kain Potong Gratis Olahraga - 1
  • Kain Potong Gratis Olahraga - 2 Kain Potong Gratis Olahraga - 2
  • Kain Potong Gratis Olahraga - 3 Kain Potong Gratis Olahraga - 3
  • Kain Potong Gratis Olahraga - 4 Kain Potong Gratis Olahraga - 4

Kain Potong Gratis Olahraga

Beimon dadi salah sawijining produsen lan pemasok kain potong gratis olahraga ing China. Kain potong gratis olahraga kita duwe jembaré 160cm lan digawe saka nilon 76% + spandeks 24%. Dheweke duwe macem-macem warna opsional lan bisa digunakake kanggo sandhangan Yoga, sandhangan olahraga, jeroan, nganggo bersepeda, klambi renang, klambi, lan liya-liyane. Beimon ngarepake tuku sampeyan!

Model:H2346

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Kain Potong Gratis Olahraga


Kain Potong Gratis Olahraga



Spesifikasi




Informasi Dhasar


[Jeneng]: Peluru dhuwur dipotong miturut karepe


[Komposisi]: nilon 76% + spandeks 24%


[jembaré]: 160cm


[Bobot]: 240GSM


[Warna]: Akeh warna opsional


[Panggunaan]: Klambi yoga, klambi olahraga, jeroan, muter


nganggo, pakean renang, klambi, lsp


Kain Potong Gratis Olahraga


Kain Potong Gratis Olahraga

Kain Potong Gratis Olahraga



Rincian Produk 



Kain Potong Gratis Olahraga

Oeko Lan Grs Jaminan Kualitas



Kain Potong Gratis Olahraga




Napa Pilih Tekstil Rajutan Beimon?


Produksi Stabil lan Kontrol sing Ketat, Ndhuwur Kualitas Cepet



Kain Potong Gratis Olahraga



Kain Potong Gratis Olahraga
Jerman Karl Mayer

Jerman nggawe mesin rajutan warp kanthi kacepetan 28 nganti 40 jarum

Lumahing kain rata lan alus

Lumahing elastis lan alus banget

Handfeel alus lan bisa dicuci kanthi dhuwur lan resistensi rubbiing
Knitting Weft Italia

Mesin bunder interlock rai kaping pindho kanthi jarum 24 nganti 40

Kain nganggo kulit rontog lan ramah rawat

Lawon lemu lan tanpa lipatan produksi

Benang Fleksibilitas Lan Jumlah Pesenan Mini sing Kurang
Kain Potong Gratis Olahraga
Kain Potong Gratis Olahraga
Provinsi Taiwan. Yinchun Brand

Mesin tenun jet banyu kecepetan 2-4 jet banyu kacepetan dhuwur

Tenun kualitas organza monofilament

Tujuan khusus Busana Lan Kapadhetan Dhuwur Tanpa Pisah

Kain Cahya lancip Karo Kelas Sutera Dhuwur

Jerman Karl Mayer


Mesin puteran spandeks filamen


Bahan baku kualitas Dachang AA


Kain adaptasi karo macem-macem owah-owahan


Benang rata lan ketegangan malah

Kain Potong Gratis Olahraga

Kain Potong Gratis Olahraga
Alat Panyiptaan Jerman


Campuran imbangan intellingt saka pewarna

Suhu stabil munggah lan mudhun

Gawe kain luwih warna




Kabar Panuku

Barang Prompt


Layanan pelanggan konsultasi Kertu warna (swatch) Konfirmasi kain Pesenan papan Gawé barang
Sawise adol Pelanggan konfirmasi barang Barang sing dikirim Bayaran pamukiman


Proses Pesenan

Layanan pelanggan konsultasi Pelanggan sampel sing mlebu Nawakake lan ngirim conto (konfirmasi kain) Pewarna labdip lan lofting Kontrak mlebu
Konfirmasi ditampa Pangiriman gudang Mbayar saldo Kualitas inspeksi Pembayaran celengan



Panas Tags: Kain Potong Gratis Olahraga, Produsen, Pemasok, Grosir, Khusus, Stok, Akeh

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR