Ngarep > Produk > Saiki Packing Organza

Saiki Packing Organza

Organza pengepakan saiki yaiku kristal mengkilap, cahya ngambang, fleksibel lan droopy. Bisa digawe alus utawa kaku.
Organza pengepakan saiki bisa disesuaikan karo garis-garis warna lan cek kanthi jarak lan jembar sing beda-beda miturut desain klien.
Minangka organza pengepakan sing saiki bisa digunakake kanggo kembang, hadiah, pengepakan saiki lan tas Teh.
Kanggo pabrik sing luwih ramah lingkungan, pabrik wis entuk standar daur ulang global lan sertifikasi Oeko-tex.


View as  
 
Beimon rajutan tekstil Co., Ltd. minangka salah sawijining pabrikan lan tembung kunci Saiki Packing Organza profesional ing China, kita fokus ing saben sisih kanggo nggayuh panjaluk sing beda karo para pelanggan. Sugeng rawuh grosir {kata kunci} stok saka pabrik, Kami bakal menehi sampeyan layanan sing disesuaikan lan rega sing cukup.
  • QR