Ngarep > Produk > Kain Organza

Kain Organza

Kain nilon lan poliester organza kristal mengkilap, cahya ngambang, fleksibel lan droopy. Bisa digawe alus utawa kaku.
Kain organza bisa disesuaikan karo garis-garis warna lan cek kanthi jarak lan jembar sing beda-beda miturut desain klien.
Kain organza bisa ditrapake nganggo klambi pesta, gaun sore mode, klambi wanita sing apik, klambi putri bocah-bocah.
Kain organza uga bisa digunakake kanggo kembang, hadiah, pengepakan saiki lan tas Teh.
Kanggo pabrik sing luwih ramah lingkungan, pabrik wis entuk standar daur ulang global lan sertifikasi Oeko-tex.


View as  
 
Beimon rajutan tekstil Co., Ltd. minangka salah sawijining pabrikan lan tembung kunci Kain Organza profesional ing China, kita fokus ing saben sisih kanggo nggayuh panjaluk sing beda karo para pelanggan. Sugeng rawuh grosir {kata kunci} stok saka pabrik, Kami bakal menehi sampeyan layanan sing disesuaikan lan rega sing cukup.
  • QR