Cara mbedakake kain nilon lan poliester

2021-06-08

Cara gampang kanggo ngenali komposisi kain sandhangan yaiku metode pembakaran. Cara kasebut yaiku nggambar untaian benang kain sing ngemot benang warp lan benang rajutan ing lapisan klambi, diobong kanthi geni, mirsani kahanan nyala api, ngambu ambune benang kain sawise diobong, lan deleng residu sawise kobong kanggo ngadili Apa konsisten karo komposisi kain sing ditandhani ing label kekiatan sandhangan kanggo mbedakake keaslian komposisi kain.

Nilon lanpoliester

Serat poliamida, jeneng ilmiah nilon, cepet crimp lan lebur dadi gel putih ing cedhak geni. Nyawiji lan netes lan umpluk ing geni. Ora ana kobongan nalika kobong. Pancen angel nerusake kobong tanpa kobongan. Iki ngetokake bau seledri. Coklat coklat lan cair sawise adhem Bahan kasebut ora gampang digiling. Jeneng ilmiah sakapoliester is poliester fiber. It is easy to ignite and melts when it is near the flame. When it burns, it emits black smoke while melting. It shows a yellow flame and emits an aromatic smell. After burning, the ashes are dark brown lumps, which can be broken with fingers.
  • QR