Cara njaga klambi yoga

2021-06-08

Olahraga yogaminangka jinis olahraga kanggo budidaya mandhiri kanthi keluwesan sing cukup kuat, mula ora bisa nggunakake klambi yoga kanthi santai. Yen sampeyan milih klambi nganggo kain sing ala, sampeyan bisa uga nyuwek, cacat, utawa metu saka cahya nalika olahraga.

Babagan ngumbah:

Sandhangan yoga sing nembe dituku kudu dicuci nganggo banyu banjur dikeringake sadurunge dipakai. Sawise banyune wis kliwat, sampeyan ora prelu nggunakake deterjen kayata bubuk ngumbah kaping pisanan. Ati-ati aja nganggo langsung sandhangan yoga sing ora dicuci. Yoga suhu tinggi lan kringet akeh bakal mbusuk fixative ing sandhangan, nyebabake sandhangan dadi luntur, lan nalika nindakake yoga, pori-pori sing mbukak bisa nyebabake warna klambi nyerang kulit. Kanggo ngresiki saben dinane, ngumbah tangan ing banyu adhem paling apik, lan suhu banyu maksimum ora luwih saka 30 derajat Celcius. Sawise kringet kringeten, coba dicuci lan garing sanalika bisa uga diwenehi ventilasi sing apik.

Babagan nyetrika:
Klambi yogabisa digunakake kanggo nyetrika, suhu kudu dikontrol kanthi apik, lan kain katun tipis kudu digunakake kanggo nyetrika.
Babagan setoran:
Yen sampeyan ora nganggo klambi yoga, luwih becik digantung ing gantungan utawa dilebokake, nanging sandhangan kasebut kudu dilebokake ing ndhuwur sandhangan liyane supaya ora bisa disemprot lan dikerut lan nyebabake penampilan.
  • QR