Kain Bola Polyester

2021-06-07

Kain bola sing nyamannduweni kain poliester, kekuatan dhuwur, elastisitas sing apik, tahan panas sing apik, permukaan sing alus, resistensi nyandhang sing apik, tahan korosi.
Katun bakal kringet, nanging kaya klambi udan, ora kepenak banget, ana bolongan cilik ing jersi poliester, sing bisa gampang.

Pemain sing nganggo jersi ing game, biasane diarani GI utawa GU kanthi jersey, jersey iki mesthi angel kanggo para penggemar, kadang-kadang ndeleng ing forum, lan uga dhuwur. Grungers biasane nglumpukake jersey saka versi pamuter AU, utawa penggemar SW utawa REP. AU cedhak karo pemain, nanging mung mbukak kanggo pamuter. Penggemar dipérang dadi rong jinis SW lan REP. Tilas nggunakake proses sulaman, sing bisa diimbangi. Counter Adidas domestik mung bakal adol penggemar, SW minangka bolong, lan wakil kasebut sutra. Penting, milih akain bola sing kepenak.


  • QR