Kemampuan pemeliharaan kain organza

2021-06-04

Kain Organzayaiku benang cahya kanthi tekstur transparan utawa tembus, umume ditutupi satin utawa sutra, tenunan polos, transparan, warna cerah sawise pewarna, tekstur cahya, padha karo produk sutra asli
1. Ora luwih becik direndhem klambi organza ing banyu adhem kanthi dawa, umume 5 nganti 10 menit luwih becik. Luwih becik milih deterjen netral kanggo deterjen, dudu dicuci mesin, lan gosok alon-alon nalika dicuci nganggo tangan kanggo nyegah kerusakan serat.

2. Kain Organzatahan asam lan alkali. Supaya warna tetep cerah, sampeyan bisa nambah sawetara tetes asam asetat ing banyu nalika ngumbah, banjur rendhem sandhangan udakara sepuluh menit ing banyu, banjur jupuk nganti garing, supaya bisa njaga warna wernane klambi.

3. Luwih becik nggawa banyu dadi garing, es-es lan garing ing iyub-iyub, lan pakean kasebut ganti. Aja mbabarake srengenge supaya ora kuwat lan kuat warna serat kasebut.
4. Produk organza ora wangi, fresheners, deodorants, lan liya-liyane, lan aja nggunakake mothballs sawise disimpen, amarga produk organza bakal nyedhot bau utawa nyebabake perubahan warna.
5. Luwih becik nggunakake gantungan kanggo nggantung ing lemari. Gantungan ora digawe saka logam kanggo nyegah polusi teyeng. Yen kudu dilipat, dheweke uga kudu dilebokake ing lapisan ndhuwur supaya ora ana deformasi lan kerutan sing disebabake saka panyimpenan jangka panjang.
  • QR