Aplikasi macem-macem kain dilapisi

2021-06-03

Kain ditutupiminangka jinis tekstil, lan bahan ikatan sing ditutupi nggawe lapisan siji utawa pirang-pirang lapisan ing situ ing sisih kain utawa loro-lorone. Dumadi saka rong utawa luwih lapisan bahan, paling ora siji yaiku tekstil lan liyane minangka lapisan polimer sing terus-terusan.
Iki digunakake kanthi akeh ing olahraga, jaket mudhun, parker udan, jaket, tenda, alas kaki, tirai, tas lan kaos ski tahan banyu lan teles tingkat dhuwur, permain gunung, pembuat angin, lsp.
Uga bisa digunakake ing lapangan kayata pertahanan nasional, navigasi, mancing, sumur minyak lepas pantai, lan transportasi.
Kain seri lapisan anti banyu nduweni macem-macem fungsi kayata tahan angin, permeabilitas anti banyu lan kelembapan.
Saka perspektif pasar mode: 50% sandhangan kasual digawekain dilapisi. Gaya utama yaiku rompi lan jaket, sing dilapisi PU, lan teksture cukup entheng lan lancip. Werna cenderung entheng lan elegan, kanthi biru muda, abu-abu enom, ungu cahya, lan liya-liyane, sepisanan katon kaya angin sepoi, seger lan asri. Keuntungan paling gedhe saka sandhangan ditutupi yaiku rasane alus, tahan udan, lan gampang diresiki. Wis disenengi para mudha wiwit pasar lan pasar sing apik. Klompok konsumen sandhangan sing dilapisi utamane pria lan wanita enom lan siswa sekolah menengah. Jinis klambi iki regane murah lan duwe macem-macem gaya kanggo memenuhi karakteristik konsumsi para mudha.

  • QR