Ilmu kain renang: analisis kain lan aksesoris

2021-06-02

Kain sing paling umum digunakake kanggo pakean renang yaiku Lycra, nilon, poliester, lsp. Lapisan umume nilon. Ing ngisor iki, editor bakal nuduhake ilmu babagankain renangkanggo sampeyan, supaya sampeyan bisa ngerti apakain renangbiasane diagem ing awak.

Wiwit taun 1930-an, wanita wiwit nganggo klambi renang loro nganggo bra lan celana pendek. Ing pungkasan taun 1940-an, bikini dadi populer, nyopir pangembangan pakean renang menyang arah anyar. Pakaian renang modern wis ngluwihi jaman kepungkur ing babagan warna, gaya, lan materi, nggawe gaya anyar baju renang multi-warna, multi-gaya, lan kualitas tinggi. Artikel iki ngenalake babagankain renang.Lycra, nilon, lan poliester saiki dadi bahan sing paling umum digunakake kanggo pakean renang. Bahan khusus apa wae kayata wisps lan jacquard ora bisa dipisahake saka telung jinis karakteristik elastis ing ndhuwur. Akeh pakaian renang anyar sing bakal ditambahake kanthi proses khusus kayata anti-ultraviolet, anti-klorin utawa percikan banyu. Lycra minangka serat elastis buatan manungsa kanthi elastisitas paling apik. Bisa ditambah nganti 4-6 kali dawa asline. Ndhuwur banget lan cocog kanggo dicampur karo macem-macem serat. Bisa nguatake tekstur, drape, lan anti-kisut. DuPont Lycra kanthi bahan anti-klorin bakal nggawe pakean renang umure luwih dawa tinimbang baju renang sing digawe saka bahan biasa. Sanajan tekstur kain nilon ora padhet kaya kain Lycra, elastisitas lan lembute bisa dibandhingake karo Lycra. Saiki kain sing paling umum digunakake kanggo pakean renang lan cocog kanggo produk regane murah. Kain poliester minangka kain elastis siji arah lan loro. Amarga elastisitas sing winates, umume digunakake ing batang renang utawa nglangi wanita kanthi gaya rong potong, ora cocog karo gaya siji potong. Kain sing bisa dicampur utawa ditrapake kanthi strategi rega murah. Desain baju renang njupuk "kenyamanan" lan "fitness" minangka salah sawijining prinsip. Umume lapisan nganggo nilon, sing kudu cocog karo elastisitas kain, supaya ora nyebabake kenyamanan konsumen. Mula, nalika milih nggunakake bahan tambahan, "keluwesan" minangka sarat sing dibutuhake banget. Kanggo nanggepi tren kasebut, yen sampeyan kudu nggunakake aksesoris sing ora stabil kayata logam, akrilik, cangkang, lan liya-liyane, sampeyan kudu milih posisi sing ora mengaruhi elastisitas awak ing desain. Nalika ditrapake kanthi bener, para pembeli duwe efek sing apik banget minangka sentuhan pungkasan. Nalika milihkain renang, paling apik nggunakake kain elastis kanthi isi spandeks 15% utawa luwih, supaya baju renang bisa digawe dowo lan kontrak kanthi bebas karo gerakan awak; nalika nglangi kolam renang, wenehake babagan tingkat adaptasi kain menyang klorin banyu ing kolam renang. Pakaian renang digawe saka kain regangan telung dimensi sing paling populer ing Internet sing paling cocog digunakake ing banyu adhem utawa renang. Amarga kain jinis iki luwih kosong, mula gampang njaga suhu awak. Coba tuku paling sithik utawa ora kanggo tuku tiruan sing diarani "kain spandex high-stretch." Kaping pisanan, konten spandeks kain klambi umume udakara 15% -20%, lan sing nomer loro yaiku kain tiruan ora kuwat ketahanan sawise diluncurake amarga variasi komposisine.

  • QR