Apa nilon kain jeroan luwih apik utawa serat poliester luwih apik?

2021-05-28

Nylon apik nganggo kain jeroan.

1. resistensi nyandhang sakakain nilonrangking nomer siji ing antarane macem-macem kain, bola-bali luwih dhuwur tinimbang kain serat liyane sing produke padha, dadi awet banget.

2. Hibroskopisitas sakakain nilonminangka macem-macem kain serat sintetis sing luwih apik, mula sandhangan saka nilon luwih kepenak dienggo tinimbang sandhangan poliester.

3. Kain nilon minangka kain ringan, sing mung dicakup sawise kain polipropilena lan akrilik ing kain serat sintetis. Mula, cocog kanggo nggawe sandhangan gunung lan sandhangan mangsa.

4. Kain nilon nduweni elastisitas lan pemulihan elastis sing apik, nanging gampang deform ing sangisore gaya eksternal sing cilik, mula kain gampang kerut nalika nganggo

5. Kain nilontahan panas sing kurang lan resistensi ringan. Pay manungsa waé kanggo kondisi ngumbah lan perawatan sajrone nyandhang lan digunakake supaya ora rusak ing kain.


  • QR