Apa jinis kain jeroan?

2021-05-28

1: Katunkain jeroan

Katun duwe tekstur sing alus lan nyaman, ambegan sing unik lan nyerep kringet, lan minangka bahan paling apik kanggo nggawe jeroan. Ing wektu sing padha, uga bahan utama kanggo paling jeroan. Sanalika, warna sing dicet karo tekstur katun duwe rasa alami, sing angel diganti nganggo kain liyane.

2: sutra aslikain jeroan

Sutra asli misuwur amarga kaendahan, entheng, alus lan alus. Wis suwe ditresnani wong kanthi pesona sing khas. Sanalika, uga duwe fungsi kesehatan sing kuat, yaiku permeabilitas kelembapan. Iki nduweni napas lan hygroscopicity sing unik, lan uga bisa ngatur suhu awak lan asor awak. Kain sing pantes dikenal minangka "kulit nomer loro" kanggo manungsa.

3: Natural fiber kain jeroan

Serat iki disempurnakake dening teknologi modern kanthi nggunakake bahan-bahan dadakan, kayata serat kedele, serat susu, serat pisang, serat nanas, serat modal, lan liya-liyane. Kajaba iku, bisa uga nduweni ambegan lan moisturizing sing apik banget, minangka kain njero uga pilihan sing apik.

4: Serat kimiakain jeroan

Produk serat kimia mesthi disenengi masarakat. Nanging, amarga diekstrak saka senyawa molekul dhuwur utawa senyawa sing ngandung nitrogen kayata batubara, minyak bumi, lan gas alam, mula ana efek stimulasi tartamtu ing awak manungsa. Sawetara wong alergi marang serat kimia, nyebabake dermatitis, nyebabake gatal, nyeri, abang lan pembengkakan. Ora mung iku, ambegan lan nyerep lembab uga angel banget.

5: Serat sepreikain jeroan

Hemp avant-garde minangka jinis serat rami sing diekstrak saka batang rami, teksture cukup kandel, lan gampang dikerut. Nanging serat rami ambegan banget, ventilasi banget lan adhem, lan iku pilihan paling apik kanggo nganggo jeroan serat hemp nalika musim panas. Sanalika, sawise pewarnaan serat rami, warnane padhang banget, lan tahan abrasi kuat lan elastisitas sing apik. Ing antarane serat alami, serat sing paling populer yaiku serat pring, sing diarani "serat sing bisa dihirup" kanggo jinis ambegan lan pelembab.

6:Elastik elastis

jaring regangan minangka bahan sing umum digunakake kanggo jeroan balok. Bahan iki duwe elastisitas sing kuat lan bolong gedhe, lan biasane digunakake ing loro utawa telung lapisan kanggo nambah kekuatan ortopedi. Korset lan clono dowo biasane digunakake.

7kampung

Lace minangka barang dekoratif utama jeroan, biasane elastis, amba lan sempit. Renda wiyar udakara 10cm, sing bisa dipotong lan dihias nganggo macem-macem bagian jeroan; renda sempit mung udakara 1cm, biasane dijahit ing njero jeroan jeroan.


  • QR