Produk tekstil rajutan Beimon

2021-05-26

Kain Olahraga

Kain spandex dacron / poliamida digunakake kanggo olahraga. Kain elastis bisa digunakake ing yoga, pakean renang, nganggo bersepeda, jeroan, legging, formewear, busana sore fashion, olahraga, celana lan lapisan.

Kain kasebut bisa nambah panyerapan lembab, pangatusan cepet, anti bakteri, anti-ultraviolet lan efek liyane.

 

 

Kain Swimwear

Salah sawijining kain renang sing alus lan nyaman yaiku jembaré 160 cm lan digawe saka nilon 78% lan spandeks 22%. Kasedhiya macem-macem warna lan bisa digunakake kanggo nyandhang yoga, pakaian aktif, jeroan, klambi bersepeda, klambi renang, klambi plastik , lan liya-liyane. Beimon ngarepake tuku sampeyan.

 

 

Kain Yoga

Beimon minangka salah sawijining produsen lan produsen olahraga nilon yoga utama ing China. Kain olahraga nilon yoga kita kasedhiya kanthi macem-macem warna. Beimon ngarep-arep tuku sampeyan.

 

 

Ana macem-macem kain, tape, benang kemasan hadiah, kain sifon lan liya-liyane.

 

 

  • QR