Manfaat kain liyane

2021-05-26

Nalika mikir babagan gaya gaya rumah tangga, tembung ing omah, reaksi pisanan ing otak bisa uga rasukan sing atos, arang bisa mikir gumantung klambi alus kanggo ngganti sing mung. Pikirane alus cahya alus bisa nggawe kita ora nggatekake sing gedhe kemampuan kain. Bener, kain ana ing klambi domestik sing tumindak kaya sing dikarepake.


01. Sepotong kain bisa dadi partisi


 


Yen nggunakake tembok kanggo dibagi kanggo nuduhake sempit

Nanging wilayah fungsional mesthi dipisahake

Bener pengin kain sing cocog supaya bisa ngatasi mung

Partisi alus bisa duwe tumindak ruang sing beda

 


02. Sepotong kain bisa ngganti meja

 

 

 

Tabel ora bisa diganti.

Taplak meja bisa diganti

Rasane saben dina

Iki minangka pesona kain

 


03. Sepotong kain mbantu sampeyan ngganti sofa

 

 

 

Ora preduli dadi sofa seni kain, sofa kayu utawa sofa kulit

Bisa nganggo klambi kanggo ngganti rai asli

Apa angel nyerah nalika tuku sofa lan gela

Sejatine,

Sampeyan mung butuh selembar kain

 

 

 

 

 

  • QR