Kain apa wae yaiku rayon monofilament

2020-12-14

Apa jinis rayon monofilament? Rayon monofilamen minangka salah sawijining jinis produk jet udara, mula ora umum digunakake minangka produk jet banyu. Kajaba iku, bahan baku rayon monofilament yaiku serat pokok viscose, sing ora sepele karo produk serat kimia. Mula, ora akeh pabrikan sing ngasilake kain abu-abu iki. Sawise kain iki digoleki, pasokan pabrike bakal luwih murah tinimbang panjaluk, mula bakal gampang adol stok.

Saliyane, derajat panas rayon monofilament diwiwiti saka fungsine dhewe-dhewe. Tujuan paneliten lan pangembangan rayon monofilament yaiku nyonto Tencel lan amonia tembaga. Iki nduweni katun, katun poliester sing dhuwur, kaendahan kain wol sing mewah lan sentuhan sutra sing unik. Kanthi Tencel duwe fungsi sing padha, nanging regane luwih murah 60% tinimbang Tencel, mula digoleki.

Kain apa wae yaiku rayon monofilament

Nyatane, rayon monofilament dikembangake sajrone 17 taun, nanging durung digunakake kanthi wiyar lan dikubur ing pirang-pirang produk. Industri tekstil taun iki depresi wiwit wiwitan taun. Nalika ngadhepi pasar kaya ngono, para perancang busana wiwit golek kain unik kanggo ngrancang busana khas. Mula, rayon monofilament dadi populer.
  • QR