Perkenalan singkat rajutan spandeks lan kain rajutan spandeks umum

2020-12-14

kain Spandex


Ana akeh kain spandeks, sing ditenun. Umume, kain tenunan biasa diprodhuksi nganggo benang sing ditutupi. Iki digunakake ing benang tenunan utawa benang, banjur digandhengake karo benang liyane kanggo mbentuk benang utawa kain utawa uga kain elastis rong arah. Elastisitas umume 10-15%. Kain tenunan elastis bisa digunakake minangka pakaian luar, celonone lan produk liyane.


Ing babagan nyulam, rajutan pakan digunakake. Umume, benang kosong lan benang sing ditutupi digunakake. Nanging, benang telanjang minangka sing paling populer. Bisa diprodhuksi kanthi nambahake conveyor spandex ing mesin rajutan pakan. Miturut macem-macem kain rajutan rajutan lan panganan spandex kanthi macem-macem cara, macem-macem jinis rajutan elastis kanthi elastisitas sing beda bisa diprodhuksi. Miturut isi spandex, bisa dipérang dadi elastisitas endhek (udakara 1-5%), elastisitas medium (udakara 10-15%) lan elastisitas dhuwur (udakara 20%). Kain elastis rajutan rajutan bisa digunakake kanggo sandhangan njero, njaba, olahraga, baju renang, lsp.

Ing babagan rajutan warp, spandex duweni sejarah dawa ing rajutan warp, kayata kain rajutan warp elastis, kain rajutan warp dua arah, renda rajutan warp Raschel, kain rajutan satin bolong, lan liya-liyane, lan kain zinavi Satin Mesh arah-loro sing bisa babagan ing arah warp, arah pakan lan arah miring. Iki khusus ditujokake kanggo kebutuhan kutu sing alus. Nalika nyulam Warp, spandex biasane butuh udakara 600 benang telanjang Sawise rampung karo mesin warping, digawe dowo nganti 30-100%, banjur dilebokake ing balok warp khusus, sing digunakake dening mesin rajutan warp kanggo nenun. Kain elastis rajutan Warp umume digunakake ing jeroan, kotang, baju renang, olahraga kayata hoki es, polo, sepeda lan sandhangan olahraga liyane, kathok ketat medis, lsp.

Kain lan kaos kaki Spandex uga rajutan. Benang telanjang, bungkus lan corak digunakake. Supaya supaya spandex ora bisa mbukak permukaan, ketegangan kudu dikontrol kanthi apik sajrone nyulam. Ing taun-taun pungkasan, spandex digunakake kanggo ngganti benang spandex ing pita, renda, pimpinan, lsp. Kanggo nambah kualitas lan daya tahan.

Jumlah spandeks sing umum digunakake ing rajutan pakan:

Umume, spandeks sing digunakake ing rajutan pakan yaiku 20d, 30d, 40d, 70D, lsp. Kanthi panjaluk pasar kanggo rajutan elastis, jumlah konvensional ora cukup. Saiki, ana produk 18D, 36d, 50D lan liyane kanggo ngisi lowongan kasebut. Ing jaman biyen, spesifikasi bobot kain elastis rajutan cilik banget, lan mung perawatan peregangan digunakake nalika rampung, mula tingkat pemulihan kain rampung ora dibutuhake, lan uga sarat nyusut ora digatekake. ngasilake produk sing paling apik, kita butuh spesifikasi lan bahan baku sing paling cocog.

Kain elastis rajutan rajutan umume digawe saka benang telanjang, dicocogake karo bahan mitra liyane, lan umume diprodhuksi kanthi nutupi utawa lapisan. Mula, hubungane antara spandex lan benang tangan iku raket banget, lan penerapan cacah uga penting. Yen produk pungkasan kudu nyukupi macem-macem persyaratan data, ora bakal bisa digayuh yen konfigurasi ora apik.

Referensi kanggo konversi nomer:

18D = 295.27S 100D = 53.15S

20D = 265.74S 150D = 35.43S

26D = 204.42S 200D = 26.57S

30D = 177.16S 300D = 17.72S

36D = 147.64S 400D = 13.29S

40D = 132.87S 500D = 10.63S

50D = 106.30S 600D = 8.86S

70D = 75.93S 700D = 7.60S

(D = nolak S = Nec)


€ € € Kain rajutan spandeks umum

Spandex rib, spandex wick, spandex double-sisi, spandex polos, spandex cotton polos, spandex cotton polos, spandex cotton polos, spandex single bead, spandex single-sisi sisi, spandex double-sisi, spandex jacquard (jarum gambar, acak pola lsp)




  • QR