Ngarep > Produk > Organza Garment

Organza Garment

Organza rasukan nilon lan poliester iku mengkilap, cahya ngambang, fleksibel lan droopy. Bisa digawe alus utawa kaku.
Kain organza klambi bisa disesuaikan nganggo garis-garis warna lan cek kanthi jarak lan jembar sing beda-beda miturut desain klien.
Organza sandhangan bisa ditrapake kanggo busana pesta, gaun sore mode, klambi wanita sing apik, klambi putri bocah-bocah.
Organza garmen bisa digunakake ing kembang, hadiah, pengepakan saiki lan tas Teh.
Kanggo pabrik sing luwih ramah lingkungan, pabrik wis entuk standar daur ulang global lan sertifikasi Oeko-tex.


View as  
 
Beimon rajutan tekstil Co., Ltd. minangka salah sawijining pabrikan lan tembung kunci Organza Garment profesional ing China, kita fokus ing saben sisih kanggo nggayuh panjaluk sing beda karo para pelanggan. Sugeng rawuh grosir {kata kunci} stok saka pabrik, Kami bakal menehi sampeyan layanan sing disesuaikan lan rega sing cukup.
  • QR