Ngarep > Produk > Kain Chiffon

Kain Chiffon

Kain Chiffon minangka salah sawijining kain serat kimia, sing kalebu kain tenunan biasa. Biasane nggunakake filamen komposit kanggo nggawe tampilan transparan liwat struktur tenunan sing longgar. Umume digunakake kanggo nggawe gaun sore resmi utawa kaos wanita.
Kain Chiffon minangka jenis kain sing terang lan transparan ing produk sutra. Kain kasebut entheng, alus, anggun, mulus, ambegan, gampang dicuci, lsp. Lan penake uga drape uga apik banget. Kain kasebut bisa dicelup, dicithak, bordir, tembaga, lipate, lan sapiturute. Utamane kanthi nada cahya lan warna polos, iki minangka salah sawijining kain sing cocog kanggo nggawe klambi wanita musim semi lan musim panas.
Kanggo pabrik sing luwih ramah lingkungan, pabrik wis entuk standar daur ulang global lan sertifikasi Oeko-tex.
View as  
 
<>
Beimon rajutan tekstil Co., Ltd. minangka salah sawijining pabrikan lan tembung kunci Kain Chiffon profesional ing China, kita fokus ing saben sisih kanggo nggayuh panjaluk sing beda karo para pelanggan. Sugeng rawuh grosir {kata kunci} stok saka pabrik, Kami bakal menehi sampeyan layanan sing disesuaikan lan rega sing cukup.
  • QR