Ngarep > Babagan Kita>Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Sejarah Kita



Beimonknit-tex Co.Ltd., Didegaké ing taun 2006, minangka anak perusahaan Gaoli knit-tex Co., Ltd. lan tenun Yuqiyongmao Co., Ltd. , sing dadi pabrikan utama lan panyedhiya spandexfabric rajutan lan kain tenunan filamen tunggal ing China. Beimon tanggung jawab kanggo bisnis impor lan ekspor perusahaan induk.

Beimonlocated ing wilayah delta Kali Yangtze, ing endi industri tekstil china; iki uga kalebu ing Pelabuhan Shanghai lan Pelabuhan Ningbo, nuduhake transportasi kain greige lan barang jadi sing gampang.



Pabrik Kita



Beimon Knit Textile nduweni rong pabrik ing China, lan nyadari integrasi industri lan perdagangan kanthi jero.

Beimon duwé 100 karyawan lan 2 pabrik, sing dununge ana ing kutha Jiaxing, jembaré produksi 6000 rajut ¼ˆGaoli rajutan-texï¼ ‰ + anyaman 6000 m2¼ˆ Tenun Yuqiyongmao ‰ + kantor 2000 m2 m2 Beimon rajutan-texï¼ ‰,

Dilengkapi karo

-20set karl mayer warp knit machine28G, 32G, 36G, HKS2 HKS3 RSE4;

-40set mesin rajutan bunder 28G 32G 36G 40G;

-200sets jet banyu mesin tenun kanthi kecepatan tinggi.


Kelas rajutan produk kita kalebu

kain poliester / nilon kanthi spandeks. bolong tenaga, bolong tulle, kelainan mesh(sport meshï¼ ‰, satin rajutan, kain baju renang lan kain paling polos kanthi spandeks.

kain iki biasane digunakake kanggo olahraga, pakean renang, klambi, jeroan, klambi wanita.


Kelas tenun produk yaiku

voile, organza, stripe lan organza sing dicenthang, stripe stripe dicelup, twill lan satin.

kain kasebut umume digunakake kanggo klambi bocah-bocah wadon, klambi wanita Hanfu(traditional pakaian Cina ¼ lan pengepakan hadiah.

Kualitas kasebut dijamin, mula produke wis ditresnani banget karo para pelanggan.



Aplikasi Produk



Pabrik kain pertama biasane digunakake ing kaos, klambi olahraga, klambi renang, klambi, klambi, klambi wanita.

Pabrik kain nomer loro biasane digunakake ing klambi Han Cina, klambi bocah-bocah, klambi wanita mode, klambi pengantin lan pengepakan hadiah.



Pasar Produksi



Nilai Output Tahunan: RMB 80 Yuta / Taun ing daratan Tiongkok domestik;

Nilai Output Tahunan: US $ 10 Yuta ing Eropa lan Amerika € Asia Tenggara.





  • QR