Ngarep > Babagan Kita>Piranti Produksi

Piranti Produksi

-20set karl mayer warp knit machine28G, 32G, 36G, HKS2 HKS3 RSE4;

-40set mesin rajutan bunder 28G 32G 36G 40G;

-200sets jet banyu mesin tenun kanthi kecepatan tinggi.





  • QR