Babagan awake dhewe

Maca liyane >
Beimon rajutan tekstil Co., LTD

Beimon knit-tex Co.Ltd., Didegaké ing taun 2006, minangka subkompane Gaoli knit-tex Co., Ltd. lan tenun Yuqiyongmao Co., Ltd. , sing dadi pabrikan utama lan pemasok kain rajutan spandex lan kain tenunan filamen tunggal ing China. Beimon tanggung jawab kanggo bisnis impor lan ekspor perusahaan induk. Beimon sing dununge ing wilayah delta Sungai Yangtze, ing endi industri tekstil china; iki uga kalebu ing Pelabuhan Shanghai lan Pelabuhan Ningbo, nuduhake transportasi kain greige lan barang jadi sing gampang.
Kelas rajutan produk kita yaiku kain nilon / nilon kanthi spandeks. bolong tenaga, bolong tulle, kelainan mesh(sport meshï¼ ‰, satin rajutan, kain baju renang lan kain paling biasa nganggo spandex. kain kasebut umume digunakake kanggo pakaian olahraga, pakean renang, bentuk, jeroan, klambi wanita.
Kelas tenun produk yaiku, ,švoile, organza, stripe lan organza sing dicenthang, benang sing dicelup stripe,tulle, twill lan satin. Kain kasebut umume digunakake kanggo busana bocah-bocah wadon, sandhangan wanita Hanfu(traditional Chinese dressing ‰ lan nyedhiyakake pengepakan.

  • QR